Gaaf voor Kinderen

De Grote Sinterklaasfilm

Vanaf 7 oktober 2020 kunnen we Sinterklaas en de Pieten weer bewonderen op het grote doek. Kom in de bioscoop genieten van deze mooie traditie en volg Sinterklaas in een nieuw avontuur.

Het verhaal - De Grote Sinterklaasfilm
Sinterklaas en de Pieten zijn volop bezig met de voorbereidingen van het Sinterklaasfeest als de louche zakenman Stan, in het bijzijn van de burgemeester, iedereen sommeert het kasteel onmiddellijk te verlaten. Stan heeft overigens wel een andere locatie voor ze geregeld. Hogepief is opgelucht, maar de moed zakt hem in de schoenen als dat een grasveldje met een Dixi blijkt te zijn. Een camping…
Sint op de camping
Op hun 'kampeerplek' proberen de Pieten te bedenken wat ze moeten doen. Pepernoten bakken op een campinggasstelletje duurt wel heel erg lang en Sinterklaas wordt stijf van de campingstoeltjes. Maar dat is nog niet het ergste: ze kunnen niet bij de cadeautjes en het snoepgoed dus het Sinterklaasfeest is in gevaar!

Kiki en Paco Post vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. De tijd dringt, de bulldozers staan al klaar om aan de eerste sloopwerkzaamheden te beginnen. Maar staat het kasteel wel op instorten of is er iets anders aan de hand? Zal het ze lukken om het kasteel en daarmee het Sinterklaasfeest te redden?!


Bram van der Vlugt
In De Grote Sinterklaasfilm wordt Sinterklaas geadviseerd door niemand minder dan Bram van der Vlugt!

In De Grote Sinterklaasfilm wordt Sinterklaas geadviseerd door Bram van der Vlugt. Daarnaast zal Erica Terpstra de rol van burgermeester op zich nemen. TV kok Giovanni Caminita speelt Marco Marsepein, de Piet die zelf ook vaak in de keuken te vinden is. Hogepief wordt net als in ‘De Brief Voor Sinterklaas’ vertolkt door Chris Tates. Peter R. de Vries neemt de rol van politieagent op zich en Filip Bolluyt speelt de louche zakenman Stan.


De gloednieuwe trailer van De Grote Sinterklaasfilm is te bekijken via:

https://www.youtube.com/watch?v=zRV36AMT7xE&feature=youtu.be