Gaaf voor Kinderen

Bings kerstfeest en andere verhalen

Bing komt naar de bioscoop! Vanaf 25 november 2020 is Bings kerstfeest en andere verhalen in de bios te zien. Word het jouw eerste bezoek aan de bioscoop?


Jonge kinderen kennen Bing vast en zeker. De Emmy Award-winning tv-serie Bing is razend populair bij peuters en kleuters. De avonturen van dit vrolijke konijntje worden dan ook massaal gevolgd via tv, YouTube en social media.


Speciaal voor de feestdagen verschijnt er nu een kerstspecial van bijna een uur. Het perfecte peuteruitje voor de komende feestdagen!

Kerstverhalen
In ‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ zijn, naast Bing, natuurlijk ook zijn vriendjes Sula, Panda en Flop van de partij. Daarnaast maken we kennis met Nicky, het superschattige neeftje van Sula.

In deze gezellige bioscoopspecial maken Bing en zijn vriendjes allerlei leuke dingen mee. Zo gaan ze naar het bos om boombladtekeningen te maken en geven Bing en Sula een spannende poppenkastvoorstelling.

Maar natuurlijk zijn er ook speciale kerstverhalen, want kerst, het is een Bing-ding! Zo gaan we samen met Bing cadeautjes openmaken. Bing wil héél graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar zal hij deze ook krijgen? En ja, dan moet het eigenlijk wel gaan sneeuwen….. 

Bing en zijn vrienden
De driejarige Bing beleeft samen met zijn vrienden Sula, Panda en Flop de leukste avonturen. Het konijntje maakt voor iedere peuter herkenbare momenten mee, zoals het verliezen van je lievelingsknuffel of leren dat het veel leuker is als je je speelgoed deelt met anderen.


Bing wordt niet verlegen tijdens enge of moeilijke momenten, maar zoekt juist een open en eerlijke manier om ermee om te gaan. Bing stimuleert hierbij fantasie en creatieve probleemoplossende vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden zoals vriendschap, samenwerken en zorgen voor elkaar.
‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ draait vanaf 25 november in de bioscoop.