Gaaf voor Kinderen

Ontmoet je sporthelden bij Landal GreenParks

alt

Negen vakantieparken van Landal GreenParks staan deze zomer in het teken van Right To Play: de organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen. De Landalmedewerkers en topsporters zullen zich inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel door tal van leuke sportactiviteiten en –clinics te organiseren. Voor de clinics zullen diverse topsporters, en tevens Right To Play-ambassadeurs, op de parken aanwezig zijn. Een unieke kans om eens les te krijgen, of van alles te kunnen vragen, aan jouw sportheld.

Clinics topsporters

Op de negen parken van Landal GreenParks worden verschillende clinics gegeven door de   topsporters: Raemon Sluiter (tennisser), Miranda Boonstra (atletiek/marathonloopster), Henk Pieterse (basketbalspeler), Marijn de Vries (wielrenster), Deborah Gravensteijn (judoka), Jaap Viergever (Mountainbiker), Sybren Jansma (bobsleeër) en de dames van het Nederlands Softbal Team.

Bart Veldkamp, ambassadeur en bestuurslid van Right To Play en voormalig schaatser: “Ik heb zelf ervaren wat voor waardevolle invloed sport op mijn leven heeft gehad. Die ervaringen gebruik ik bij het coachen van andere schaatsers. Het werk dat Right To Play doet, past in mijn visie over de invloed van sport en spel op sociale en mentale ontwikkeling.”Kijk waar en wanneer je de topsporters deze zomer kunt ontmoeten op: www.landal.nl/righttoplay.