Gaaf voor Kinderen

Hondvriendelijke vakanties

Is jullie gezin ook niet compleet zonder viervoeter? Wij genieten iedere dag van onze leuke labradoodle. Heerlijk! Gaaf  voor de kinderen om op te groeien met een hond (die van ons is zelfs anti-allergisch), maar ook voor ouders is het heerlijk om iedere dag buiten te wandelen. Helaas liepen we tijdens het boeken van de zomervakantie wel tegen wat ‘probleempjes’ aan. In veel accommodaties zijn geen honden toegestaan. Dat begrijpen we op zich best wel, maar jammer is het wel. Gelukkig heeft Landal GreenParks daar iets op bedacht, namelijk de hondvriendelijke bungalows. De vakantiewoning is speciaal ingericht en het park biedt extra faciliteiten voor hond èn baas.

Landal Twenhaarsveld

Bij Landal GreenParks is de hond op vrijwel alle parken van harte welkom. Op Landal Twenhaarsveld zijn zelfs vijf speciale hondenbungalows ingericht, die beschikken over een kunststof hondenmand, een bench en in hoogte verstelbare voeder- en drinkbakken. Dankzij de omheinde tuin kan de hond altijd gemakkelijk naar buiten. Het park beschikt bovendien over een hondenzwemvijver èn over een warme hondendouche bij het centrum om de hond na het zwemavontuur lekker af te spoelen. Ook biedt het restaurant een speciaal hondenmenu. Grappig!

Landal heeft al enkele jaren tijdens de jaarwisseling enkele vuurwerkvrije parken, die bij veel families met honden zeer populair zijn; zowel vanwege de stilte, als vanwege de extra faciliteiten voor honden, zoals hondenbuffetten. www.doggydays.nl