Gaaf voor Kinderen

Supergigamegagroots!

alt

Gaaf voor Kinderen feliciteert Disneyland Paris met haar 20e verjaardag! Vanaf 1 april 2012 wordt dat groots gevierd. Volgens de commercial op het YouTube-filmpje zelfs Supergigamegagroots. Speciaal voor dit jaar staan er dus gloednieuwe shows, parades en andere verrassingen op het programma! In het Disneyland Park kunnen bezoekers zich elke avond laten meeslepen in de nieuwste en meest indrukwekkende show van Disney ooit: Disney Dreams! Ook worden bezoekers getrakteerd op een nieuwe parade, Disney Magic on Parade! en kunnen ze genieten van vele magische momenten met hun favoriete Disney figuur. Om dit verjaardagsfeest helemaal compleet te maken, is het resort prachtig versierd.

Langer Open en Magische Momenten

Disneyland Paris trakteert de gasten op Langere Openingstijden tijdens de 20e verjaardag, zodat iedereen tot ‘s avonds laat kan genieten van een explosie van licht, kleur en magie! Om deze verjaardag te vieren biedt Disneyland Paris de gasten de mogelijkheid om óók dit jaar te genieten van het Festival vol Magische Momenten in het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Drink een kopje fantasiethee met Alice in The Wonderful World of Alice and The Mad Hatter, vind de magische lamp van Aladdin, beleef een romantisch moment met Wall-E, zeg “Cheese” met Remy en Emile uit Ratatouille en ontdek de Moteurs…Action! Stunt Show Spectacular met Bliksem McQueen.

Een Koninklijke Uitnodiging

De Disney Prinsessen verwelkomen bezoekers in het gloednieuwe Prinsessen Paviljoen gelegen naast de “it’s a small world” attractie. Elke dag nodigt een Disney Prinses je uit voor een magische ontmoeting. Op deze Koninklijke plek hebben gasten de mogelijkheid om een foto te maken met één van de Disney Prinsessen.