Gaaf voor Kinderen

Miljoenen LEGO steentjes

altalt

Bouwen en spelen met LEGO is gaaf. En dus wil ik heel graag naar LEGO WORLD, het grootste LEGO spektakel ter wereld. In de herfstvakantie, van woensdag 17 tot en met dinsdag 23 oktober 2012 kun je in IJsselhallen Zwolle genieten van 6 grote hallen met heel veel LEGO bouwplezier, miljoenen LEGO steentjes, levensgrote LEGO bouwwerken, LEGO bouwwedstrijden, een bioscoop, spectaculaire attracties en bekende artiesten!
LEGO voor jongens en meiden 
Wat je er kunt zien? Nou bijvoorbeeld een bos van 5.000 m², een dierentuin, vele attracties en spetterende optredens. Ik vind het gewoon hét uitje voor de herfstvakantie! Trouwens, mijn zusje wil nu ook mee, want LEGO is natuurlijk ook gaaf voor meisjes. Zeker nu het LEGO Friends er is en er dus met roze steentjes gebouwd kan worden. Net als voorgaande jaren worden er verschillende LEGO themawerelden gecreëerd waarbij  thema´s als LEGO CITY met de nieuwe lijnen bospolitie en bosbrandweer, LEGO STAR WARS, LEGO Ninjago, LEGO Creator en LEGO Duplo te zien zijn. Daarnaast zijn er elk jaar ook weer nieuwe thema´s die geïntroduceerd worden tijdens LEGO WORLD. Dit jaar is er een nieuw thema speciaal voor meisjes: LEGO Friends.
 
Kaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.LEGOWORLD.nl en via de speelgoedwinkels van Intertoys in heel Nederland.