Gaaf voor Kinderen

Alles is fijn met Woezel en Pip

alt

Dol ben ik op hondjes, en in het speciaal op Woezel en Pip. Die twee vrolijke en actieve hondjes zijn echt gaaf. Ik geniet van ze in diverse boekjes én op tv. Maar Woezel en Pip komen nu ook in het theater. Met een hele nieuwe voorstelling voor de hele familie: Alles is fijn! Na het zeer succesvolle theaterdebuut ‘Woezel en Pip in de Tovertuin’ (door het publiek destijds gekozen als beste kinder-familiemusical) zijn de liefste hondjes van de wereld vanaf januari 2013 weer in de Nederlandse theaters te zien met nieuwe liedjes en avonturen! Natuurlijk zijn Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes en de Wijze Varen er ook weer bij in de Tovertuin.

Tovertuin-post

Wat ik extra gaaf vind: Maak thuis een mooie brief, tekening of ander knutselwerkje voor Woezel en Pip en neem deze mee naar het theater. Daar kun je je Tovertuin-post voor de voorstelling in een grote brievenbus doen. Woezel en Pip lezen alle post en één van de inzendingen komt zelfs in de voorstelling van die dag voor!

Met de nieuwe familiemusical Alles is fijn! rennen en springen Woezel en Pip weer door het hele land. Alles is fijn! is een prachtige belevenis voor het hele gezin, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De voorstelling duurt ongeveer 55 minuten. Zing mee met bekende liedjes als ‘Woezel en Pip’ en ‘Lalala’, maar ook nieuwe liedjes als ‘Het piratenlied’ en ‘Later als ik groot ben’. Na de voorstelling  kan iedereen komen knuffelen met Woezel en Pip in de foyer van het theater. www.WoezelenPip.nl