Gaaf voor Kinderen

De Wensmachine bij Studio 100 Zomerfestival

Als kleine K3-fan kan ik andere Studio 100-karakters ook waarderen. Mega Mindy met Mega Toby, Piet Piraat of Kabouter Plop. Het aller-allerleukst is het natuurlijk om al mijn helden tegelijk te zien. En dat blijkt nu te kunnen! Op zaterdag 22 en 23 juni staan alle Studio 100 vriendjes weer paraat om knallend de zomer van 2013 in te luiden met het Studio 100 Zomerfestival! Studio 100 zal dan weer groots uitpakken met een vrolijke en feestelijke show in Ahoy Rotterdam, waarbij alle favoriete karakters aanwezig zijn. Het clowntje Bumba, Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson & Gert, speurneus Bobo, superheldin Mega Mindy, Mega Toby en natuurlijk de meiden van K3 staan op het podium om een spetterend begin van de vakantie te vieren!

Tijdens het online surfen kwam ik een oproep van Opa Fonkel tegen. Je moet echt even luisteren, want hij vertelt meer over de speciale wensmachine die op het podium zal staan... Opa Fonkel roept zelfs alle kinderen op om hun tekeningen mee te nemen naar het Zomerfestival: www.youtube.com/watch?v=SdTBUoKYNT8

Tickets zijn te koop vanaf €10,- en verkrijgbaar bij See Tickets: www.seetickets.nl en 0900 - 300.5555 (€0,45 ct. p.m.). Informatie over het Studio 100 Zomerfestival 2013 is te vinden op www.studio100.nl.