Gaaf voor Kinderen

Monsters in de bios

Al een hele poos geleden hoorde ik over de nieuwe Disney Monsters film. Omdat ik Monsters Inc echt gaaf vind ging ik natuurlijk op zoek naar meer nieuws. En ja hoor, ik vond de trailer van Monsters University (klik hier) en deze is echt te gek. Wat een topfilm moet dat zijn met Mike Wazowski en James P. Sullivan het onafscheidelijk duo. Zo half juni zag ik merchandise in de winkels komen met Sulley en Mike. Dat blijkt trouwens ook voor de release van de Blu-Ray van Monsters Inc te zijn. Maar nu is het dan echt bijna zover en is het 10 juli en kan ik naar de bioscoop om Monsters University in 3D te zien. Dé nieuwe Disney-film. Dit grappige avontuur speelt zich af voor de belevenissen in Monsters Inc, in de tijd dat Mike en Sulley nog in de schoolbanken zaten van de Monsters Universiteit. Daar leren ze hoe ze kinderen de stuipen op het lijf kunnen jagen. Het verhaal vertelt hoe de twee, die in het begin elkaars grootste rivalen waren, uiteindelijk de beste maatjes worden.

Gave weetjes:

•             “Monsters University” komt in de bioscoop bijna 12 jaar na het bioscoopdebut van “Monsters Inc”.

•             Billy Crystal en John Goodman kruipen weer in de huid van de sluwe Mike Wazowski en de vriendelijke Sulley.

•             “Monsters University” biedt een scala aan nieuwe gezichten en een paar terugkerende favorieten uit “Monsters Inc”.