Gaaf voor Kinderen

12 ton LEGO steentjes in Utrecht

Het grootste LEGO® spektakel ter wereld vindt dit jaar voor het eerst plaats in de Jaarbeurshal in Utrecht. Met een jaarlijks groeiend aantal bezoekers werd het tijd voor een grotere en centraler gelegen locatie. Op deze manier kunnen nog meer fans deze unieke LEGO WORLD ervaring meemaken. Zo'n 20 vrachtwagens vervoeren meer dan 12 ton aan LEGO steentjes naar Utrecht. Op dit evenement bevinden zich dus een oneindige hoeveelheid LEGO stenen waar de fans mee kunnen spelen. Daarnaast zijn er dit jaar tal van nieuwe activiteiten die het spelen met LEGO stenen een geheel nieuwe dimensie geven. Bezoekers kunnen met een regenjas onder een douche van LEGO steentjes lopen of genieten van het mini LEGO museum. Daarnaast staan er prachtige LEGO kunstwerken van de gecertificeerde LEGO bouwer Dirk Denoyelle, de Vlaamse kunstenaar en comediant. Ook vindt op zaterdag 19 oktober de grote finale van het NK LEGO stenen bouwen plaats, waar momenteel door heel Nederland de voorrondes van plaatsvinden. 

 

Wedstrijden

Uiteraard zijn ook de populaire LEGO productlijnen - LEGO Friends, City en Chima - op dit grootse evenement vertegenwoordigd. Kids kunnen LEGO City brandweerman spelen en helpen met het blussen van een brand, zich samen met vriendjes verkleden en over een echte catwalk lopen met LEGO Friends of spannende wedstrijden spelen met LEGO Chima. Ten slotte is het mogelijk voor alle fans om de gloednieuwe LEGO MINDSTORMS EV3 uit te proberen. Dit innovatieve LEGO product waarbij kinderen hun eigen robot kunnen programmeren is pas deze maand gelanceerd en nu al razend populair.

Herfstvakantie

Aankomende herfstvakantie hoeven de kids zich tijdens regenachtige dagen dus niet te vervelen. Kom met het hele gezin naar LEGO WORLD en maak een trip down memory lane door alle activiteiten tijdens dit gigantische LEGO spektakel! LEGO WORLD vindt plaats in de Jaarbeurshal in Utrecht van 17 t/m 23 oktober. De toegangsprijs van dit gigantische LEGO evenement is 18,50 euro waarbij kinderen tot 2 jaar gratis mee naar binnen mogen.

www.legoworld.nl