Gaaf voor Kinderen

Doe je Mee op Zee show

Hé soepkip, heb jij al eens een show van Ernst en Bobbie gezien? Ik nog niet… maar dat ga ik eerdaags zeker wel doen. Ze twee gekke vrienden hebben een nieuwe show: ‘Doe Je Mee Op Zee Show’. De twee kindervrienden zeggen er zelf over dat het een spannende en interactieve voorstelling is, waarin veel lol getrapt wordt. Het wordt ook nog eens lekker meezingen met bekende hits van Ernst en Bobbie.

Het verhaal

Ernst en Bobbie beleven een spannend avontuur midden op zee. Ze zijn verdwaald in hun bootje en worden gered door een cruiseschip. Op het schip blijkt echter van alles aan de hand te zijn. Zo is de kapitein spoorloos, vallen de motoren uit en er blijkt ook nog een boef aan boord te zijn. Zal het Ernst en Bobbie lukken om dit samen met het publiek goed af te laten lopen? Extra gaaf… kinderen kunnen zich via www.ernstbobbie.nl opgeven als ze zelf mee willen doen in de voorstelling.

 

 

 

Ernst en Bobbie wist je datjes…

- De kinderserie ‘Ernst, Bobbie en de rest’ vanaf 1998 op Kindernet te zien was en tegenwoordig dagelijks te zien is op RTL Telekids?

- Er inmiddels al 7 televisie series, 8 live shows en 2 speelfilms zijn geproduceerd?

- Ernst en Bobbie ieder jaar door Nederland toeren met een theatershow waar inmiddels al ruim 1,3 miljoen bezoekers van genoten hebben?

- Er al bijna 1,5 miljoen DVD’s en CD’s zijn verkocht?

- Er momenteel wordt gewerkt aan de plannen voor alweer een derde bioscoopfilm!?

De ‘Doe Je Mee Op Zee Show’ tourt van 2 maart tot en met 29 april 2014 langs 12 steden in Nederland. Kijk voor de exacte locaties en kaartverkoop op www.ernstbobbie.nl.