Gaaf voor Kinderen

Opening nieuw speelseizoen Linnaeushof op 16 april

Yes, nog even en dan is Linnaeushof, Europa’s grootste en leukste speeltuin, weer open. Heerlijk spelen op ruim 350 speeltoestellen en attracties. Gaaf voor Kinderen mag naar de opening van het speelseizoen op 16 april. En wij zijn niet de enigen. Ernst en Bobbie komen ook. Jij ook?

 

Linnaeushof is er voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase. De grootste speeltuin van Europa is gewoon Gaaf voor Kinderen!

En woensdagmiddag vanaf 14.30 uur op 16 april is het nog gaver, want dan is de officiële opening van het nieuwe speelseizoen van Linnaeushof. Ernst en Bobbie treden dan op met hun Soepkippenshow. De Soepkippenshow (ongeplukt) is een vrolijk programma waarin Ernst en Bobbie de bekendste liedjes zingen uit hun populaire tv-series en natuurlijk hun succesvolle bioscoopfilms. Elk kind kan uit volle borst meezingen met Je bent een soepkip, Red het bos en de dieren en Wie zijn hier de baas? Ernst en Bobbie weten als geen ander alle kinderen mee te laten doen, mee te laten zingen en soms ook mee te laten dansen op het podium