Gaaf voor Kinderen

Over katten die de duurste koffiebonen uitpoepen en beo’s die kunnen praten

Heb jij wel eens gehoord van katten die de duurste koffiebonen ter wereld uitpoepen? Of van Beo’s die kunnen praten? Kom dan eens kijken in tropisch dierenpark Taman Indonesia, waar je allerlei bijzondere dieren uit Indonesië kunt bekijken. Zo vind je in de verschillende volières de meest bijzondere vogels, kun je kletsen met de beo's of gewoon lekker luisteren naar de mooie zangkunsten van de gevleugelde bewoners van het park.

Indonesische zoogdieren

Er zijn ook een aantal Indonesische zoogdieren te bewonderen. De actieve kleinklauwotters die altijd druk zijn of de Loewak, een bijzonder dier wat bonen uitpoept voor de duurste koffie ter wereld. En hoog in de bomen vind je de beermarter, die alles rustig van bovenaf bekijkt. Daarnaast zijn er ook nog enkele spannende dieren te ontdekken, zoals de batikspin, de ratten en de slangen. Verder kun je je verkleden in heuse Indonesische klederdracht, genieten van een echte Wajangpoppentheatervoorstelling of lekker spelen in de Taman speeltuin. In het restaurantgedeelte van het park kun je heerlijk genieten van Indonesische hapjes en drankjes. Taman Indonesia is een gezellig, tropisch groen dierenpark waar je echt nog de Indonesische cultuur kunt ervaren.

Oktober Kindermaand

In oktober is het de hele maand Kindermaand bij Taman Indonesia. De hele maand lang worden er speciaal voor kinderen allerlei leuke, gekke en interessante activiteiten georganiseerd, en het aller-leukste… de entree is voor kinderen de hele maand GRATIS!  

De dieren extra vertroetelen op dierendag, speeltjes maken voor de dieren, vogelspotten of je tropische dierenverzorgerexamen afleggen en een echt diploma halen, het kan allemaal tijdens de Oktober Kindermaand bij Taman Indonesia. 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Taman Indonesia 4 vrijkaarten weggeven. 

 

Wil jij kans maken op 4 vrijkaartjes voor dierenpark Taman Indonesia?

Kijk dan op de website www.taman-indonesia.nl en geef antwoord op deze vraag: Hoe heet het dier dat de duurste koffiebonen ter wereld uitpoept?

Vermeld het antwoord + je gegevens op onderstaand winformulier en wie weet kun jij binnenkort gratis naar dierenpark Taman Indonesia. Vergeet niet je verrekijker mee te nemen!

Opmerking: Kinderen alleen onder begeleiding van volwassene(n).