Gaaf voor Kinderen

De Kinderen voor Kinderen Doe-middagen zijn terug!

Vind jij de liedjes van Kinderen voor Kinderen ook zo leuk? Wat kunnen die meiden en jongens lekker swingen. Ik dans graag met ze mee. Als ik iets ouder ben zou ik wel echt in Kinderen voor Kinderen willen zitten.

Doe-middag

Als je lekker wilt meezingen en –swingen met de hits van Kinderen voor Kinderen is een Doe-middag écht iets voor jou. Want het koor komt naar jou toe… Samen met een coach volg je een route vol zang en dans, decors schilderen en muziek maken. Je kunt workshops volgen om net zo te leren zingen en dansen als de kids van het bekendste kinderkoor van Nederland! Zij zijn ook aanwezig tijdens deze Doe-middag! 

Ook krijg je een spetterend optreden te zien van het Koor, geregisseerd door Lucia Marthas, Institute for Performing Arts. Het thema van de doe-middagen in het theater is ‘FEEST’, net als de titel van de 35e CD.  De Kinderen voor Kinderen Doe-middag agenda 2016: 22 maart – Theater Gooiland Hilversum; 29 maart – Schouwburg Arnhem; 12 april – Theater Castellum Alphen a/d Rijn; 19 april – Theater De Nieuwe Kolk Assen. Meer informatie: www.kinderenvoorkinderen.nl