Gaaf voor Kinderen

Geliefde winterbestemming voor gezinnen

alt

Het Tirols Ski-Dimension Serfaus-Fiss-Ladis is al jaren de meest geliefde winterbestemming in Oostenrijk voor gezinnen. Kenners beweren zelfs dat er in de hele wereld geen wintersportgebied bestaat dat voor gezinnen zo'n perfect aanbod heeft als de hoogvlakte boven het Oberinntal in Tirol. Met Bertas Kinderland en de Kinderschneealm beschikt Serfaus-Fiss-Ladis over twee skigebieden voor kinderen die een perfecte winterervaring bieden, van de skicursus en kinderopvang voor de hele dag tot het kinderrestaurant, speciale "kinderpistes" als het Murmlitrail, het Dinowald, de Berenpiste, de Fisser holenwereld en Berta's indianendorp en ski-tv. Voor oudere kinderen die al zelfstandig kunnen skiën of snowboarden, beloven de Serfauser Sauser, de Fisser Flieger, de Skywing en vijf funparks rijke afwisseling buiten de piste.

 

 

Serfaus-Fiss-Ladis onderscheidt zich duidelijk van andere skigebieden doordat hier de perfecte winter voor het gezin binnen handbereik ligt. Dit betekent dat niet alleen kinderen een volkomen winterervaring wordt geboden, maar ook volwassenen een aanbod tot hun beschikking hebben dat aan de hoogste eisen voldoet – van piste tot après-ski. Ruim een dozijn onderscheidingen van gerenommeerde tijdschriften en online platforms bevestigen dat Serfaus-Fiss-Ladis zich met het veelzijdige winterpakket in Europa op eenzame hoogte bevindt. Van de pistes met een lengte van in totaal meer dan 200 kilometer is 80% voorzien van een rode of blauwe markering om aan te geven dat zowel ouders als kinderen hier goed uit de voeten kunnen. In 2009 werd in Serfaus-Fiss-Ladis de eerste volledig kinderveilige stoeltjeslift van de wereld in gebruik genomen. Nu, drie jaar later, zijn er al vier – meer dan in welk ander skigebied in Europa dan ook.

Ook de avonden in Serfaus-Fiss-Ladis krijgen een gezinsvriendelijke invulling. Met de Adventure Night in Serfaus, de Nightflow in Fiss en Magic Ladis zijn er drie show- en amusementsprogramma's waaraan de ouders net zoveel plezier beleven zijn als de kinderen. Ondanks dit complete aanbod voor gezinnen behoort Serfaus-Fiss-Ladis tot de wintersportcentra met een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. Een arrangement van zeven overnachtingen in een pension met ontbijt voor twee volwassenen en twee kinderen tot 14 jaar (in één gezinskamer) inclusief skipas voor vijf dagen is al vanaf 1.250 euro beschikbaar.

Informatie:Serfaus-Fiss-Ladis Information, A-6534 Serfaus/Tirol, Gänsackerweg 2, telefoon +43-5476-6239, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.serfaus-fiss-ladis.at