Gaaf voor Kinderen

Stubai voor familie wintersport

alt

Stubai is voor de tweede achtereenvolgende keer door de ADAC- Skiguide uitgeroepen tot meest gezinsvriendelijke regio van de Alpen. Het gebied heeft een BIG Family skikamp voor de kinderen en Miniland voor de allerkleinsten. Met name Mascotte B.Big die de kinderen in het dal en skigebied begeleidt en de gratis skipas voor kinderen tot 10 jaar gaven voor ADAC de doorslag voor deze benoeming.

Miniland voor de allerkleinsten

De allerkleinsten maken voor het eerst kennis met wintersport in het Miniland. Hier kunnen ze vast spelen in de sneeuw en glijden en draaien in de sneeuwcarrousel, tot ze oud genoeg zijn om ski’s onder te binden. Als ze de sneeuw even uit willen gaan ze naar de BIG Family Kindergarten, waar ze kunnen schilderen, knutselen of een middagdutje doen.

BIG Family skikamp

Skischool Neustift heeft een BIG Family skikamp opgezet. Hierin ligt de BIG Family Boardercross voor de iets grotere kinderen. Dit is een piste met heuveltjes, slalompaaltjes en pionnen, perfect geschikt om op een veilige manier het maken van bochten te oefenen. Voor de nieuwsgierige kinderen die zich afvragen hoe zo’n grote Snowcat werkt worden er elke woensdag BIG Family Snowcat rides georganiseerd. Er wordt uitgelegd hoe de pistes onderhouden worden en de kinderen mogen een ritje mee. www.stubai.at