Gaaf voor Kinderen

Nieuwe attractie: een raadselachtig doolhof

Het voorjaar is in zicht en dat betekent dat veel speeltuinen en attractieparken de deuren weer openen. Zo ook in Bennebroek. Woensdag 28 maart gaat Linnaeushof weer open. Nieuw dit jaar is het raadselachtige doolhof. Ruim 150 vierkante meter groot met een ondergrond van zand. Vanwege de veiligheid van jonge kinderen is niet gekozen voor hoge heggen of muren, maar voor lage randen die de route markeren.

Originele aanwinst
De kleinste kinderen kunnen lekker door het doolhof banjeren, voor oudere kinderen staan langs de route opdrachten zoals raadsels, puzzels en sommetjes die ze alleen of met hun ouders/begeleiders kunnen oplossen. Een originele aanwinst voor Linnaeushof die past bij de andere verrassende attracties en speeltoestellen. 
Met meer dan 350 attracties en speeltoestellen is Linnaeushof een speelparadijs voor kleine en grotere, valide en minder valide kinderen.


AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 2x 2 entreekaarten weggeven! 


Een greep uit de speelmogelijkheden bij Linnaeushof:
Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en waterspeeltuin De Oase.
De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg, grotere kinderen kunnen zich uitleven in de Speelsportiefhoek met een klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan.


Deze speeltuin is een ideaal familiepark.


Maak kans op 2 gratis entreekaarten voor Linnaeushof.
Vorig jaar brachten wij op een zonnige dag weer eens een bezoek aan ‘de grootste speeltuin van Europa’. Lees onze review: eindeloos spelen in de speeltuin.
Noteer op het formulier 2 dingen die wij de vorige keer heel gaaf vonden.

Winnaars:

Irene N uit Medemblik en Cynthia V uit Beverwijk.