Gaaf voor Kinderen

Een sprookje in DierenPark Amersfoort

Ik ben dol op de Sprookjescamping! Dat heb je wel eerder kunnen lezen. Eigenlijk wil ik komende zondag graag naar DierenPark Amersfoort want daar komen twee sprookjesfiguren van Sprookjescamping de Vechtstreek. Met hun bijzondere sprookjesbus zullen Tati de toffe Toverfee en Droesem de Draak zondag 26 juni de parkbezoekers verblijden met een aantal theatershows vol aanstekelijke liedjes en dansjes.

Tati en Droesem
Tati de toffe Toverfee en Droesem de Draak wonen samen met de andere sprookjesfiguren op het mooiste plekje van Nederland, de Sprookjescamping. Door de zoveelste verkeerde toverspreuk van Tati belanden ze echter in een hele andere wereld: DierenPark Amersfoort! Tati en Droesem gaan in het DierenPark op zoek naar de voorouders van Droesem. Kinderen kunnen de sprookjesfiguren tijdens hun zoektocht overal tegenkomen in het park en hun theatershow bij de sprookjesbus bekijken.

Bezoekers die het DierenPark Amersfoort aanstaande zondag willen bezoeken ontvangen € 4,- korting als zij vooraf entreekaarten bestellen via de site. Kinderen ontvangen bij bestelling van een kindermenu een kleurboekje en kleurpotloodjes van de Sprookjescamping.