Gaaf voor Kinderen

Pinguïnbaby’s bij Sea Life

In de zomer van 2016 namen wij een kijkje bij Sea Life in Scheveningen. Die ontzettend grappige en aandoenlijke pinguïns stalen ons hart. En vandaag maakte ons hart een extra sprongetje toen we dit bericht ontvingen: “Eerder dan verwacht maar meer dan welkom zijn de in Sea Life geboren pinguïnbaby’s. De 2 kleintjes kropen op 22 februari 2017 uit hun ei en hadden een geboortegewicht van respectievelijk 84 en 98 gram.”
Dierenverzorger Mark Stap vertelt dat deze kuikens van vader en moeder pinguïns Locke & Kiki zijn. “Het geslacht van de twee baby’s is nog niet bekend. De twee kleine pinguïns verblijven in het nest en zijn dus ook nog niet te zien voor het publiek.” Daar moeten we dus nog even op wachten. Sea Life verwacht dat ze in april naar buiten gaan en zelf gaan eten. Dat noteren we alvast in de agenda…
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 2 entreekaarten voor Sea Life Scheveningen weggeven.
 
Natuurlijk is er nog veel meer te doen en te ontdekken.
Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende vissen als de kabeljauw en het zeepaardje, maar ook roggen en zeesterren! In Amazonia waan je je in het tropisch regenwoud en zie je bewoners van de rivier de Amazone, waaronder de gevaarlijke piranha’s. Veel indruk maakt ook de tunnel waar je doorheen kunt lopen en omringd wordt door 180.000 liter water...inclusief zeeschildpad en prachtige koralen.

Maak kans op 2 kaarten voor Sea Life. Bekijk op www.sealife.nl wat er in 2017 nieuw is.
Laat je antwoord voor 10 maart 2017 achter op het formulier. Wij vinden het ook altijd gaaf om te lezen wat jou nou zo mooi lijkt aan een bezoek aan deze onderwaterwereld.

 

B. Mostert uit Veenendaal heeft de kaartjes gewonnen.