Gaaf voor Kinderen

Pony Vakantie bij Erperheide

Het eerste weekend van juni 2015 was Gaaf voor Kinderen bij de lancering van de Pony Vakantie bij Center Parcs Erperheide.Wij voorspellen: deze vakantie gaat door veel families geboekt worden. Want… het is écht Gaaf voor Kids. En zeker voor liefhebbers van pony’s en paarden. Tijdens je verblijf mag je namelijk de hele dag je pony verzorgen.

Cottage bij de pony’s

Aan de rand van het ponyverzorgingsterrein staan 10 cottages. Deze cottages zijn overigens in paardensfeer. Open je de schuifpui, dan wandel je zo naar de ponybak. Vanaf je terras kijk je als ouders dus toe hoe je kind(eren) de eigen pony – gedurende het verblijf - verzorgd. Onder deskundige begeleiding van Katrijn (of haar collega) kunnen de kinderen de pony borstelen, voorzien van water, hooi en soms een wortel. Vlechtjes maken of de pony versieren met bloemen en kralen. Het kan allemaal. Reken maar dat dat feest is. Een rondje wandelen met je pony door de ponybak, dat mag de hele dag… maar wel onder begeleiding van de ouders.

Tijdens ons verblijf mocht Pien (6 jaar) samen met Mees (9 jaar) voor pony Ramona zorgen. De jongste nam meteen de moederrol op zich en ging aan de slag met borstel en eten. Zoonlief, was meer van het rijden op de pony. Heerlijk!

Een uitgebreid verslag lees je onder het kopje 'Je eigen pony tijdens de vakantie'.

 

Pony Vakantie altijd inclusief het Pony Pakket:

• Je eigen Pony gedurende de gehele vakantie,

• Een officieel welkom en kennismaking met de pony,

• Een Pony Paspoort, met uitleg over de pony en het programma,

• Een (leen)koffer met pony-verzorgingsproducten zoals een borstel en haarelastiekjes,

• Een oefenrit op het terrein,

• Een ritje door het park,

• Een passend afscheidscadeautje.